Plomo, Marketing & Webdesign

''Plomo Marketing & Webdesign'

Wat is Plomo?
Plomo bestaat uit Kevin Platen en is een jong, maar groeiend bedrijf in Ter Apel dat zich richt op online en offline marketing. Denk hierbij aan het bouwen van jouw website, het bijhouden van jouw social media en alles op het gebied van vormgeving & drukwerk.

Wat doet Plomo?
Op jonge leeftijd had ik al snel ervaren dat je met goede reclame en een professionele uitstraling naar de buitenwereld de aandacht pakt van de doelgroep die je wilt bereiken. Ik snap dat je hier niet altijd tijd voor hebt en mee bezig bent. Daarom kan ik je helpen met alles op het gebied van marketing. Denk hierbij aan het maken van een mooie goed werkende website, je social media beheren en het leveren van drukwerk.

Hoe ik dat doe?
Ik ga graag met je om tafel om een beeld van jouw bedrijf en doelgroep te krijgen. Ieder bedrijf is uniek. Daarom kijken we samen wat er mogelijk is en waar we kunnen verbeteren. Als we een plan hebben bedacht ga ik aan de slag en maak ik alles volgens jouw wensen.

Waarom de naam ‘Plomo’?
Denk aan Promo(tie), ‘het onder aandacht brengen van een product of dienst met als doel de omzet of het aanzien positief te be├»nvloeden’. En dan de eerste 2 letters van je achternaam gebruiken. Tadaa! Plomo! In het logo vind je ook een uil. Voor de Grieken was de uil het symbool van wijsheid.